sobota, 24 stycznia 2015

OAZA - Аніматорська Зустріч ДОМАШНЬОЇ ЦЕРКВИ

25 I 2015 Р. Б. - субота


відбулась зустріч священиків-модераторів, аніматорів, пілотуючих і поєднуючих Пар Домашьої Церкви


розпочали зі Святої Меси о год. 10:00,


на якій спільно приймали ми участь і також ми включились в послугу літургійну.



після Літургії ми були запрошені на чай,



обговорювались приготовленні запитання та пропозиції на наступний місяць і найближче майбутнє


а потім мали обговорення наших справ на найближчий час у Дитячому Містечку.


Зустріч відбулася на запрошення наших Отців Паулінів у Броварах в Парафії Матері Божої Неустанної Допомоги.




Дякую усім Вам за присутність і активність!!!

***

Аніматорська зустріч 24.01.2015 р. Бровари

На зустрічі були присутні 10 подружжів (деякі по половинці:), о. Сергій, модератор ДЦ парафії св. Миколая, о. Лаврентій, модератор Київського району ДЦ.
Провадили зустріч Вадим і Тоня, районна пара. Після молитви і ділення Божим Словом аніматори звітували про формаційну ситуацію в колах, пілотуючі – про ситуацію в пілотованих колах, поєднуючи – про життя ДЦ в парафії.

Оголосили, що День Спільноти Київського Району відбудеться
28 лютого 2015 р.
в парафії Воздвиження Святого Хреста
за адресою: м. Київ (Святошино), вул. Шепетівська 6.
ТЕМА ДНЯ СПІЛЬНОТИ:
БУДУВАТИ ЄДНІСТЬ
-   За літургійне служіння відповідає парафія св. Миколая,
-   обіди замовляти не будемо, кожне подружжя готує бутерброди або салат (чи інше блюдо), та приносить компот. Координатором по цьому питанню є районна пара.



Потім обговорювали інші нагальні питання і постановили:

1.    Аніматорські зустрічі проводити 1 раз в квартал, так, як передбачає Статут. Наступну зустріч призначили на 25 квітня (місце проведення буде уточнюватися).
2.    Всім членам ДЦ читати Статут «Дияконії Руху Світло-Життя в Україні» (в тому Основи ДЦ), який районна пара надіслала на електронну пошту всім аніматорам (хто отримав – поширте у своїх колах, а хто не отримав – напишіть е-майл районній парі з проханням надіслати Статут).
3.   Поєднуючі пари (вибрана пара з подружжів ДЦ однієї парафії, як їх представник в організаційних питаннях) повинні раз в квартал збирати всі кола своєї парафії на організаційні зустрічі (за принципом аніматорських, тільки беруть участь усі подружжя)і на них обговорювати пропозиції, важливі питання, напр. успіхи і проблеми в колах, щодо діяльності ДЦ в парафії, щодо поповнення кіл та ін. Як показує практика питання завжди є.
4.   Організовувати Службу Божу в своїй парафії кожної ІІ неділі місяця  за участю в літургійному служінні по-можливості всіх членів ДЦ даної парафії. Просити священників, щоб інтенція цієї Служби була за Домашню Церкву (чи в намірах ДЦ).
5.   Якщо в вашому колі у більшості подружжів є проблема з якимсь обов’язком, то присвятити темі цього обов’язку цілу чергову зустріч (конспекти в Брошурці для І року праці).
6.   Зустріч кола проводити без бутербродів.
7.   Ділення життям без політики, за регламентом – 1 година.
8.   Молитовна частина – 40 хвилин. Підчас спонтанної молитви – кожна людина висловлює по 1 інтенції до кожної частини (прослава, подяка, перепрошення, прохання), інтенції більш загального характеру напр. про Церкву, реколекції, дні спільноти (а більш приватні наміри повинні бути для індивідуальної молитви).
9.   Ділення обов’язками – найважливіша частина зустрічі – адже «без діл наша віра мертва». Але не розтягувати і разом з новою темою має становити близько 1 год. 10 хв.
10. Всі питання і планування вирішувати через районну пару. Офіційними джерелами зв’язку залишається телефон і електронна пошта. Вібер і Група гул – визнані недоцільними для офіційних повідомлень, тому, що більшість ними не користується з різних причин.
    


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz