sobota, 10 października 2015

ОАЗА - 24-28 жовтня 2015 - Бердичів

1 komentarz:

  1. Слава Ісусу Христу. От і закінчилася Оаза дітей Божих яка проходила 24-28 жовтня у костелі св. Варвари м. Бердичів.
    Більшість батьків завжди переживають чи не голодна їхня дитина, можу запевнити всіх жодна дитина не була голодною, ані спраглою, бо хто питиме воду, що Я йому дам, прагнути не буде повік, бо вода, що Я йому дам, стане в нім джерелом тієї води, що тече в життя вічне.
    Оаза була проведена таким чином щоб діти могли сприйняти та прийняти слово Боже, кожен для себе щось узяв, щось віддав і щось залишив. На оазу кожен приїхав із своїми планами як він всіх здивує і вразить своєю самостійністю та дорослістю, тому перший день був складний як для дітей так і для організаторів. Далі все стало трошки легше, діти познайомилися і вирішили рознести реколекційний дім на дрібні частини. Що ім. частково навіть вдалось.
    Після майже п’яти днів проведених у такій веселій компанії, через які нас провела рука Божа ніхто не хотів їхати додому, діти плакали, кричали ніхто не хотів щоб це закінчилось розставання завжди проходять болісно, особливо коли їдеш звідси де тебе люблять, завжли порадять, заспокоять і де тебе завжди зустрічають усмішкою. Дорога додому не завжди радісна дому у кожного свої турботи, у дорослих дорослі у дітей дитячі, завжди треба пам’ятати що в силу віку, їхні проблеми здаються дітям дуже глобальними, і треба їх підтримувати навіть в самих нібито простих і несуттєвих проблем.
    По дитині завжди видно які стосунки батьків в родині, і яке відношення до проблем дитини. Нажаль є діти які любов сприймають як слабохарактерність, а образу як норму, це не їх вина – це їх біда їх так навчили, так поводяться їх батьки так поводяться і вони, по іншому вони просто не вміють. Якщо дитина говорить що батька звати Сонечко, а маму Квіточка, то одразу зрозуміло які відносини між батьками і що в домі живе любов.
    Любіть дітей, адже Бог сказав: «Я є любов», тобто хто пізнає любов той пізнає Бога.

    OdpowiedzUsuń