środa, 22 października 2014

Обрання нового душпастиря-модератора районового: О. Лаврентій Ян Жезіцький OSPPE, паулін


27 вересня 2014 Р. Б. в свято Св. Вікентія де Поль служителі Домашньої Церкви обрали О. Лаврентія Яна Жезіцького OSPPE новим своїм душпастирем Модератором Районовим для Київських подружніх кіл.

Під час Реколекцій ОРАР в Зарічанах родина Ліщенків – бувша районова пара, та родина Носових нова районова пара, зібрались на окрему зустріч, на яку запросили О. Лаврентія і тоді представляючи йому теперішню потребу Руху Світо-Життя та Спільноти Домашньої Церкви, запропонували служіння як радонового модератора. Отець з радістю погодився і відразу сказав, що вже давно чекав на їхнє запрошення і попросив, щоб йому дали можливість служити їм цілковито, а особливо довірили йому всі найтрудніші ситуації, помилки та зранення, щоб він міг з любов’ю та молитвою виправити все занедбане і був помічним для тих, хто має щире бажання радикально служити ОАЗІ.


Цей день для Домашньої Церкви був справді гарним та блаженним плодом Реколекцій, за який ми Богу дуже вдячні і будемо робити все, щоб О. Лаврентія підтримати, допомагати йому, співпрацювати з ним і разом зростати у вірі, надії, та любові.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz