wtorek, 21 października 2014

Pеколекції ОРАР для Домашньої Церкви в Зарічанах - 26-28 вересня 2014


З 26 по 28 вересня 2014 Р. Б. в Зарічанах проводились Реколекції ОРАР для Домашньої Церкви. Ці Реколекції були організовані для усіх бажаючих, але особливим чином мали обов’язок бути на них Аніматори та пілотуючі.

Ці Реколекції приготовлювала і провела Районова Пара з Бердичева – Кулик Олег та Валентина, а для духовного опікунства попросили О. Лаврентія Яна Жезіцького OSPPE, вікарного священика з Броварів, який належить до Ордену Святого Павла Першого Пустельника. 

Отець Лаврентій, як ніхто і не припускав, а тим більше сам отець, так просто невинно і не заплановано під час цих Реколекцій був обраний Модератором Районовим для спільнот Домашньої Церкви Київського району, які налічують приблизно 53 подружжя. Пізніше багато учасників, коли Дієцезіяльна Пара представила новообраного Районового Модератора, говорили між собою, що не дивно, що так сталось, тому що О. Лаврентій своєю поставою і проповідями влучно показав, що йому залежить на щасливій та віруючій сімї, яку він бажає вчинити з нас усіх.

Реколекції відбулись дуже гарно і плідно. Ми були всі задоволені, а також були свідками присяги вільності від будь-якої залежності в Круціяті Визволення Людини.


>>> Фото <<<
>>> Фільми <<<




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz