wtorek, 18 listopada 2014

Душпастирський Лист інформаційний: Замовлення обіду на День Спільноти 29 листопада 2014

Слава Ісусу Христу!

Улюблені в Христі Ісусі Браття і Сестри – Діти Божої Церкви!

На День Спільноти Руху «Світло-Життя», який відбудеться у Києві 29 листопада 2014 Р. Б. в суботу, ми замовляємо обід для кожного учасника. При цьому маємо до всіх запитання і просьбу, щоби нас попередили, хто має які вимагання по здоров'ї та відносно до дітей.

Є замовлені 4 варіанти обідішнього складу – комплектації на вибір. Але маючи на увазі малих дітей і потреби деяких старших осіб відносно їхнього здоров'я, то просимо нас попередити в найближчих днях про ці справи. Хто не має жодних потреб, то також про це напишіть, щоб ми таким чином знали про кількість осіб, щоб Вас не залишити без обіду.

Цього листа просимо переслати усім аніматорам і усім, кого Ви маєте в адресній книзі електронної пошти. Бо можливо хтось про це не знає. А таким чином Ви зможете запросити інших на День спільноти.

Свої відповіді прошу надсилати Олександрі Большаковій, яка відповідає за логістику Домашньої Церкви в нашому Київському Районі.

тел. +38-097-9262220

Добрий Господь нехай наші серця вчинить добрими на подобу Свого Серця, щоб ми завжди з радістю та охотою допомагали нашим ближнім.
  
Пам’ятаю про Вас у молитві та уділяю Вам щедрого благословення + в Ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Добре, що Ви є!
Нехай Вам Бог щастить!

З повагою та пошаною і сердечною молитвою
Ваш Отець Лаврентій Ян Жезіцький OSPPE

Київ, 17 листопада 2014 Року Божого
Спомин Святої Єлизавети Угорської



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz