poniedziałek, 10 listopada 2014

ІІ Аніматорська Зустріч в Києві

8 листопада в парафії св. Миколая відбулась зустріч аніматорів київського району. Крім аніматорських пар на зустріч також були запрошені та прибули поєднуючи пари та пілотуючи пари. З духовенства були – о. Лаврентій Жезіцький, модератор ДЦ київського району, отець-настоятель парафії св. Миколая – o. Андрій Рак, який очолив Літургійну відправу, о. Віталій Квапіш, о. Сергій Зелінський, модератор ДЦ парафії св. Миколая та диякон Андрій Дацюк.
    Зустріч розпочалась близько 16 год. зі Святої Меси у нижній частині храму, потім під проводом о. Лаврентія відбувся молебень вечірньої за померлих, після цього ми обговорювали організаційні питання.
Наша районна пара - Вадим та Тоня Носови - очолювали обговорення та приймали рішення щодо організації Всеукраїнського Дня Спільноти Руху Світло-Життя, який відбудеться 29 листопада в кафедральному храмі св. Олександра у Києві. Лунали різні пропозиції та думки з приводу цілого списку потрібних служінь на цьому Дні спільноти. Були визначені відповідальні за окремі ділянки роботи, розподілені головні обов’язки та служіння.
Потім о. Лаврентій поділився своїм баченням щодо нашої взаємної співпраці, функціонування різних дияконій, подав величезну кількість думок та пропозицій щодо діяльності Домашньої Церкви.
Зустріч проходила в дуже теплій та сімейній атмосфері, де кожен міг висловити свою думку та подискутувати. І оскільки це була перша зустріч аніматорів у такому широкому форматі, то було дуже багато тем для обговорення. Власне тому о. Лаврентій запропонував такі зустрічі проводити один раз на місяць, а не на квартал, як це було раніше. Тоді можна буде спокійно обговорювати тільки ті питання, які є важливими на найближчий період і зустріч буде триматись часових рамок.
Дякую о. Лаврентію за гарно організовану зустріч, за новий активний подих у життя Домашньої Церкви київського району. Думаю що для нас усіх це добра мотивація до співпраці та служіння у спільноті.

З Богом,
Надія Серадзька-Петрик
(парафія св. Миколая)


>>> ФОТО <<<

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz