środa, 5 listopada 2014

Душпастирський Лист «Любов поєднує, а гріх розриває»

Слава Ісусу Христу!

Улюблені в Христі Ісусі Браття і Сестри – Діти Божої Церкви!

Сьогоднішнє моє послання прагну скерувати до Поєднуючих Подружніх Пар, але не тільки до них, бо прийде час, коли про таке служіння попросять й тих, хто нині відпочиває перед майбутньою місією.
Кохані в Христі! Ми вже так звикли в нашому житті ділити людей на владу і підлеглих – а це не правильний поділ. Якщо взагалі говоримо про поділ в цьому доброму значені, чи про різницю поміж людьми, то можемо і маємо право на дві категорії ділити усіх тільки наступним чином: одні – це ті, хто спроможний любити; а інші – це ті, котрі потребують любові. І це ще не все. Ці дві групи людей часто замінюються місцями, бо ми є водночас тими хто любить і в цей же самий момент тими, хто любові потребує. Такими ми є. такими створив нас Господь. По іншому ми б не мали змоги бути людяними і Божими дітьми.
В спільноті Домашньої Церкви не заміниму роль відіграють Поєднуючи Пари. Вони є першими помічниками священиків-модераторів і Районової Пари та Пари Дієцезіяльної. Кожне служіння є дуже відповідальним, але без Поєднуючих Пар наші спільноти дуже легко могли б розбігтись кожен в свою сторону. І тому, щоб ми всі жили харизмом нашого Руху, потрібні нам такі служителі як Пари Поєднуючи.
Їхні обов’язки є між іншим такі: молитись за Спільнотові Кола, яким вони послуговують у своїй парафії; переказувати дослівно і в усіх подробицях цілу інформацію, яку їм переказують Аніматори, Районова Пара, Пара Дієцезіяльна і Священики-Модератори; організовувати спільні зустрічі усіх Кіл в Парафії з Модератором, чи Районовою Парою, або Парою Дієцезіяльною; збирати усі пропозиції від Аніматорів і переказувати їх Районовій Парі, Парі Дієцезіяльній чи Священикам-Модераторам; допомагати організовувати щомісячні Святі Меси для Домашньої Церкви; відвідувати хворих і неприсутніх на зустрічах Кіл; допомагати у співпраці та відношеннях поміж Спільнотами інших Районів та Дієцезій. А також Поєднуючи Пара має допомагати вирішувати багато інших справ, які самі по собі можуть появитись в наших спільнотах.
Опираючись на словах зі Святого Письма: «І ключі тобі дам від Царства Небесного, і що на землі ти зв'яжеш, те зв'язане буде на небі, а що на землі ти розв'яжеш, те розв'язане буде на Небі!» (Від Матвія 16:19) – сердечно заохочуємо наших Братів та Сестер, які несуть служіння Поєднуючої Пари, щоб з радістю та відповідальністю свідомо допомагали усім нам зростати у харизмі Домашньої Церкви.

Бажаю усім нам також бути відкритими на співпрацю з Поєднуючи ми Парами і бути перед ними щирими, щоб у найважчі моменти нашого життя ми могли отримати потрібну нам допомогу і підтримку.

Пам’ятаю про Вас у молитві та уділяю Вам щедрого благословення + в Ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Добре, що Ви є!
Нехай Вам Бог щастить!

З повагою та пошаною і сердечною молитвою
Ваш Отець Лаврентій Ян Жезіцький OSPPE

Київ, 2 листопада 2014 Року Божого
Спомин Всіх Померлих

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz